Uudenmaan junioriliigan ilmoittautuminen on avattu

23.12.2022

Iloisia uutisia! Talvi painaa päälle, mutta silti ajatukset voi jo kääntää kohti kevättä ja tulevaa sarjakautta! Tähän asti olemme tottuneet pelaamaan Opel-liigaa, mutta jatkossa tulemme pelaamaan Uudenmaan junioriliigaa! Olemme uudistaneet nettisivut, uusi osoite on www.uudenmaanjunioriliiga.fi. Sivustolta löydät tietoa liigasta, käykää tutustumassa! Meidät löytää myös Instagramista, Uudenmaan junioriliiga (@uudenmaanjunioriliiga) • Instagram-kuvat ja -videot, otathan seurantaan ja vinkkaa myös joukkueenne jäsenille! 

Uudenmaan liigan järjestelyistä vastaavat edelleen Keravan Pallo – 75 ry, Järvenpään Palloseura ry ja Tuusulan Palloseura ry. Liigan päällikkönä toimii Jukka Kuusonen. 

Kauden 2023 ilmoittautuminen on nyt avattu! Toivotamme joukkueenne lämpimästi tervetulleeksi Uudenmaan junioriliigan kauden 2023 sarjoihin!

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen | Uudenmaan junioriliiga

Ilmoittautua voi 23.12.2022 - 21.2.2023 välisenä aikana.

Jatkossa käytämme Torneopalia ilmoittautumisissa, laskutuksessa, sekä tulospalvelussa. 

Hakiessanne ensi kesän otteluvuoroja seuroilta/kaupungilta, huomioittehan oman ikäluokan pelipäivän! Ottelun aloitus aikaisintaan klo. 17:30! Infoamme ottelutietojen keräämisestä erikseen. 

Olen poiminut kaikki sähköpostiosoitteet seurojen sivuilta, joten välitäthän tietoa eteenpäin, jos et ole enää yhteyshenkilö.

Jos herää kysymyksiä, olethan rohkeasti yhteydessä allekirjoittaneeseen!

Oikein hyvää ja rauhaisaa Joulua kaikille!

 

Ystävällisin terveisin,

Jukka Kuusonen
Uudenmaan junioriliiga
Liigapäällikkö
Puhelin: 040-8286610
Sähköposti: uudenmaanjunioriliiga@gmail.com
www.uudenmaanjunioriliiga.fi