UJL kaudelle 2024!

24.11.2023

Tuusulan Palloseura, Järvenpään Palloseura ja Keravan Pallo-75 jatkavat yhteistyötään Uudenmaan junioriliigan järjestämisessä.

Uudenmaan junioriliigan hallinnointi on ollut jo useamman kauden KP-75 alla ja viime kaudella liigapäällikkönä toimi Jukka Kuusonen.  Kausi olikin isojen muutosten vuosi: Liigan nimi muuttui Opel-liigasta Uudenmaan junioriliigaksi, graafinen ilme muuttui nimenvaihdoksen siivittämänä ja tulospalvelun osalta aloitettiin yhteistyö Torneopalin kanssa.

Uudenmaan junioriliiga siirtyy nyt sovitusti Tuusulan Palloseuran alle seuraavan kahden vuoden mittaisen kauden ajaksi. Uudenmaan junioriliigan päällikkönä kaudelle 2024 aloittaa TuPS seurasihteeri Tanja Kitinoja:

”Suurella mielenkiinnolla hyppään näihin saappaisiin! Jukka on tehnyt päättyneellä kaudella erinomaisia parannuksia liigaan. Esimerkiksi Torneopalin käyttöönotto ja lisäksi tuonut liigalle nykyaikaisen pirteän ilmeen. Paljon on opittavaa ja sisäistettävää liigan pyörittämiseen liittyen. Onneksi Jukalta on saanut hyvät materiaalit ja perehdytyksen tehtävään. Tästä on erinomainen jatkaa!”

 UJL sivuille on päivitetty kauden 2024 runkopelipäivät sekä suunnitellut sarjat, turnausten ajankohdat täydennetään hieman myöhemmin. 

Kauden 2024 ilmoittautuminen alkaa 11.12.2023 nyt jo tutun Torneopalin kautta.